14 de setembre del 2009

Què fem? - Activitats extraescolars 2009-2010

De cara al proper curs, us hem enviat via correu electrònic els quadres i els fulls d’inscripció per les extraescolars de l’any vinent. En cas de no tenir correu electrònic (o que l'AMPA no disposi de l'adreça), els podeu demanar a la consergeria.
Si els vostres fills ja saben quines activitats extraescolars volen fer el proper curs, podeu enviar el full a l’adreça següent: extraescolarsangeleta@gmail.com o bé donar el full d’inscripció a la Raquel a partir del dia 16 de juny i fins a final de curs.
De totes formes a l’inici del curs hi haurà un nou període d’inscripció que anirà del 14 al 23 de setembre (el full es podrà deixar a la consergeria). Per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir, la reunió explicativa es farà el dijous 17 de setembre a les 20 hores.
Totes les activitats extraescolars del proper curs 2009-2010 començaran el dia 5 d’octubre i el cobrament de les activitats es farà trimestralment, els mesos de novembre, febrer i abril.
Per qualsevol qüestió sobre les activitats extraescolars podeu parlar amb la Raquel (coordinadora d’extraescolars) de dilluns a divendres de 5 a 6 de la tarda.