1 de març de 2010

Menús del Menjador - MES DE MARÇ 2010


dilluns 1


dimarts 2


dimecres 3


dijous 4


divendres 5

@ Mongeta tendra i patata bullida

@ Pollastre al forn amb ceba, tomàquet i carbassó

@ Plàtan
@ Arròs milanesa

@ Panga arrebossada amb enciam i blat de moro

@ Pera
@ Cigrons amb espinacs

@ Salsitxes de porc a la planxa amb patates xips

@ Taronja

@ Variat de verdures al vapor

@ Fricandó amb pastanaga i xampinyons

@ Poma

@ Espaguetis bolonyesa

@ Lluç al forn amb all i julivert, enciam i pastanaga

@ Iogurt

dilluns 8


dimarts 9


dimecres 10


dijous 11


divendres 12


@ Crema de carbassó

@ Botifarra a la planxa amb mongetes blanques

@ Pera

@ Macarrons napolitana amb formatge

@ Hamburguesa de vedella amb enciam i tomàquet

@ Taronja

@ Arròs blanc, tonyina, pastanaga i carbassó

@ Lluç a la Basca amb patata, all, julivert, pèsols i ou dur

@ Poma


@ Espirals carbonara

@ Salsitxes de pollastre planxa amb pastanaga i blat de moro

@ Iogurt


@ Patata bullida, pastanaga i pèsols

@ Panga arrebossada, tomàquet i blat de moro

@ Plàtan


dilluns 15


dimarts 16


dimecres 17


dijous 18


divendres 19


@ Espaguetis napolitana amb formatge ratllat

@ Panga al forn a la llimona amb tomàquet

@ Flam

@ Mongetes verdes saltejades amb pernil

@ Estofat de vedella

@ Poma

@ Fideuà (calamar, pebrot verd)

@ Salsitxes de porc a la planxa amb enciam i tomàquet

@ Taronja


@ Crema de carbassa

@ Pollastre a la cassola amb prunes

@ Plàtan


@ Sopa de lletres

@ Bunyols de bacallà, tomàquet i blat de moro

@ Pera


dilluns 22


dimarts 23


dimecres 24


dijous 25


divendres 26


@ Remenat d'ou i xampinyó (all i julivert)

@ Croquetes de pollastre, tomàquet i pastanaga

@ Plàtan


@ Arròs napolitana

@ Llibrets amb blat de moro i tomàquet

@ Pera


@ Fabada assturiana (mongetes, xoriço, pernil país)

@ Hamburguesa de vedella amb enciam i tomàquet

@ Iogurt


@ Canelons de pollastre

@ Panga arrebossada amb blat de moro i tomàquet

@ Poma


@ Variat de verdures vapor (mongeta, patata, pastanaga, pèsol)

@ Pizza 4 estacions (xampinyó, pernil dolç, formatge, ceba)

@ Taronja


dilluns 29


dimarts 30


dimecres 31



Nutrició i dietètica
Joan Albert Homs Garcia
J.HOMSaserco@amcatering3000.com

@ Tallarines bolonyesa

@ Hamburguesa de pollastre amb enciam i pastanaga

@ Plàtan


@ Crema de verdures

@ Mandonguilles jardinera amb ceba, pastanaga, pèsols i tomàquet

@ Natilles


@ Pèsols amb pernil país

@ Filet de panga al forn amb ceba, tomàquet i patata

@ Taronja