3 de maig del 2010

Menús del Menjador - MES DE MAIG 2010


dilluns 3


dimarts 4


dimecres 5


dijous 6


divendres 7

@ Sopa d'estrelles

@ Pernilets de pollastre al forn amb ceba, pastanaga i xampinyó

@ Taronja
@ Mongeta tendra i patata bullida

@ Panga arrebossada amb tomàquet blat de moro

@ Poma
@ Arròs 3 delícies (pèsols, ou dur i xampinyó)

@ Hamburguesa de vedella planxa amb enciam i pastanaga

@ Pera

@ Cigrons amb salsa de tomàquet

@ Truita de carbassó i patata

@ Plàtan

@ Espirals carbonara

@ Calamars a la romana amb enciam i tomàquet

@ Flam

dilluns 10


dimarts 11


dimecres 12


dijous 13


divendres 14


@ Crema de carbassó

@ Panga arrebossada tomàquet i pastanaga

@ Pera

@ Amanida de pasta (tomàquet, blat de moro, pèsols)

@ Fricandó (xampinyons)

@ Poma



@ Llenties estofades amb arròs

@ Bunyols de bacallà amb puré de patata i carbassó

@ Iogurt




@ Ensaladilla russa (patata, tonyina, mongeta, pèsols)

@ Pernilets de pollastre forn amb xampinyons

@ Taronja




@ Arròs a la cubana

@ Salsitxes de porc planxa amb enciam i tomàquet

@ Préssec almívar






dilluns 17



dimarts 18



dimecres 19



dijous 20



divendres 21






@ Mongeta tendra i patata bullida

@ Escalopa vedella arrebossada amb blat de moro i pastanaga

@ Iogurt


@ Crema de verdures

@ Botifarra de pollastre a la planxa amb mongetes blanques

@ Taronja


@ Amanida de cigrons (ou, tomàquet, ceba, pebrot, all i olives)

@ Sèpia amb patates

@ Plàtan



@ Paella mar i muntanya

@ Hamburguesa de vedella a la planxa amb pastanaga i blat de moro

@ Poma






@@@FESTA@@@






dilluns 24



dimarts 25



dimecres 26



dijous 27



divendres 28









@@@FESTA@@@



@ Arròs al curri

@ Estofat de vedella amb patata i pèsols

@ Poma



@ Canelons de pollastre

@ Gall (peix) arrebossat amb tomàquet i blat de moro

@ Pera



@ Espaghetti napolitana

@ Salsitxes de porc planxa amb pastanaga i enciam

@ Taronja



@ Crema de pastanaga

@ Pizza de tonyina (ceba, tomàquet, blat de moro)

@ Natilles






dilluns 31





Nutrició i dietètica

Joan Albert Homs Garcia

J.HOMSaserco@amcatering3000.com





@ Espirals carbonara

@ Llibrets de porc amb tomàquet i enciam

@ Meló