28 de juny de 2010

Menús del Menjador - CASAL D'ESTIU 2010

dilluns 28
dimarts 29
dimecres 30
dijous 1
divendres 2
@ Macarrons gratinats

@ Calamars a la romana amb enciam i tomàquet

@ Plàtan
@ Cigrons amb salsa de tomàquet

@ Truita de carbassó i patata

@ Préssec
@ Arròs 3 delícies (tonyina, blat de moro i pastanaga)

@ Pernilets de pollastre al forn amb xampinyons

@ Natilles
@ Espirals carbonara

@ Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro

@ Taronja
@ Mongeta tendra i patata bullida

@ Hamburguesa vedella planxa amb pastanaga i tomàquet

@ Meló
dilluns 5
dimarts 6
dimecres 7
dijous 8
divendres 9
@ Arròs a la cubana

@ Llibrets de porc amb pastanaga i blat de moro

@ Poma
@ Vichyssoise

@ Broxeta de pollastre amb ceba i pebrot vermell

@ Flam
@ Macarrons estiuencs (tonyina, tomàquet, pastanaga, blat de moro, olives)

@ Bacallà amb patates

@ Nectarina
@ Empedrat de mongetes (ceba, olives, tomàquet)

@ Hamburguesa vedella planxa amb formatge, enciam, tomàquet

@ Plàtan
@ Canelons de carn

@ Escalopa de pollastre amb pastanaga i blat de moro

@ Meló
dilluns 12
dimarts 13
dimecres 14
dijous 15
divendres 16
@ Minestra de verdures

@ Llom de porc a la pinya amb tomàquet i ceba

@ Síndria
@ Espaghetti napolitana amb formatge ratllat

@ Gall (peix) arrebossat amb pastanaga i blat de moro

@ Préssec
@ Pèsols ofegats amb pernil

@ Pollastre a l'allet i fines herbes amb xampinyons

@ Gelat
@ Paella

@ Truita de patata i ceba

@ Poma
@ Tallarines amb verdures

@ Calamars a la romana amb enciam i tomàquet

@ Taronja
dilluns 19
dimarts 20
dimecres 21
dijous 22
divendres 23

@ Espagheti mariners (lluç, ceba, palets de cranc)

@ Mandonguilles amb salsa de tomàquet, xampinyons i carbassó

@ Taronja
@ Llenties estofades amb arròs

@ Mero a la basca amb patates

@ Síndria
@ Amanida de pasta (pernil dolç, olives, blat de moro, pèsols

@ Croquetes de pollastre amb enciam i pastanaga

@ Meló
@ Torteloni de formatge a la napolitana

@ Botifarra de porc amb tomàquet i blat de moro

@ Plàtan
@ Crema de carbass

@ Pizza (tonyina, pinya, mozzarella, xampinyons, tomàquet)

@ Gelat


Nutrició i dietètica

Joan Albert Homs Garcia

J.HOMSaserco@amcatering3000.com