1 de juny de 2010

Menús del Menjador - MES DE JUNY 2010

dimarts 1
dimecres 2
dijous 3
divendres 4
@ Arròs amb verdura (pastanaga, ceba i carbassó)

@ Escalopa pollastre arrebossada amb patates xips

@ Meló
@ Espinacs amb cigrons

@ Emperador al forn amb patata, ceba i tomàquet

@ Poma
@ Crema de xampinyons

@ Hamburguesa de vedella a la planxa amb blat de moro i tomàquet

@ Síndria
@ Espirals napolitana amb formatge ratllat

@ Calamars a la romana amb enciam i pastanaga

@ Iogurt
dilluns 7
dimarts 8
dimecres 9
dijous 10
divendres 11
@ Cigrons amb salsa de tomàquet

@ Pernilets pollastre amb xampinyons

@ Meló
@ Espaguetis carbonara

@ Bunyols de bacallà amb pastanaga i blat de moro

@ Préssec en almívar
@ Crema de carbassó

@ Mandonguilles jardinera

@ Plàtan
@ Arròs milanesa (formatge ratllat, tomàquet, pèsols)

@ Truita de patata i ceba

@ Iogurt
@ Macarrons gratinats

@ Gall (peix) arrebossat amb enciam i tomàquet

@ Nectarina
dilluns 14
dimarts 15
dimecres 16
dijous 17
divendres 18
@ Vichysoisse

@ Llom de porc amb salsa mostassa, tomàquet i pastanaga

@ Taronja
@ Arròs a la cubana

@ Salsitxa de pollastre a la planxa amb puré de patata

@ Préssec
@ Mongeta tendra i patata bullida

@ Gall (peix) arrebossat amb pastanaga i blat de moro

@ Meló
@ Llenties estofades amb arròs

@ Truita de tonyina, tomàquet gratinat amb formatge

@ Maduixes
@ Canelons de pollastre

@ Bunyols de bacallà amb pastanaga i tomàquet

@ Iogurt
dilluns 21
dimarts 22

@ Macarrons amb tonyina

@ Croquetes de pollastre amb enciam i tomàquet

@ Meló

@ Crema de verdures

@ Pizza 4 estacions (pernil dolç, formatge, tomàquet i xampinyó)

@ Natilles


Nutrició i dietètica

Joan Albert Homs Garcia

J.HOMSaserco@amcatering3000.com