11 de novembre del 2010

Menús del Menjador - Novembre 2010


dilluns 1

dimarts 2

dimecres 3
dijous 4

divendres 5


@@@FESTA@@@
@ Arròs a la jardinera (tomàquet,carbassó,ceba)

@ Filet de rosada al forn amb ceba i pastanaga

@ Poma
@ Espirals napolitana amb formatge ratllat

@ Botifarra de pollastre planxa amb blat de moro i cogombre

@ Plàtan

@ Llenties amb pernil

@ Gall (peix) arrebossat amb pastanaga i enciam

@ Taronja
@ Minestra de verdures

@ Hamburguesa vedella planxa amb puré patata i carbassó

@ Flam

dilluns 8

dimarts 9

dimecres 10

dijous 11

divendres 12

@ Arròs 3 delícies (pèsols, pernil cuit i truita)

@ Llom de porc guisat amb patata

@ Poma
@ Sopa de peix amb fideus fins

@ Remenat d'ou amb xampinyons

@ Kiwi

@ Cigrons a la riojana

@ Filet de panga (llenguado) arrebossat amb enciam i tomàquet

@ Taronja

@ Torteloni de formatge a la napolitana

@ Salsitxes pollastre planxa amb cogombre i blat de moro

@ Iogurt


@ Mongeta tendra i patata bullida

@ Calamars a la romana amb pastanaga i enciam

@ Plàtan


dilluns 15

dimarts 16

dimecres 17

dijous 18

divendres 19

@ Espaguetis a la bolonyesa

@ Bunyols de bacallà amb pastanaga i blat de moro

@ Mandarina
@ Llenties estofades amb arròs

@ Truita de patata i carbassó

@ Iogurt
@ Crema de verdures

@ Pernilets de pollastre al forn amb ceba, tomàquet, pastanaga i xampinyons

@ Pera
@ Canelons de pollastre

@ Hamburguesa de vedella planxa amb enciam i cogombre

@ Plàtan
@ Espinacs a la catalana

@ Gall (peix) arrebossat amb tomàquet i pastanaga

@ Taronja

dilluns 22

dimarts 23

dimecres 24

dijous 25

divendres 26
@ Arròs napolitana

@ Remenat d'ou amb xampinyó amb cogombre i pastanaga

@ Poma
@ Pèsols amb pernil

@ Pit de pollastre planxa amb enciam i blat de moro

@ Mandarina
@ Sopa de lletres

@ Lluç al forn amb ceba, carbassó i tomàquet

@ Iogurt
@ Mongetes blanques amb tomàquet a la turca

@ Salsitxes de porc planxa i cogombre i blat de moro

@ Taronja
@ Variat verdures al vapor

@ Pizza romana (mozzarella, xampinyons, olives i pernil cuit)

@ Kiwi

dilluns 29

dimarts 30


Nutrició i dietètica
Joan Albert Homs Garcia
J.HOMSaserco@amcatering3000.com
@ Espirals carbonara

@ Gall (peix) arrebossat amb enciam i tomàquet

@ Plàtan
@ Crema de carbassó

@ Mandonguilles amb salsa de tomàquet, pastanaga i ceba

@ Natilles