18 d’octubre del 2012

nou sistema de venda de tiquets de menjador

La Caixa Laietana ens ha informat que a partir del dia 30 d'octubre deixen de vendre els tiquets de menjador. Fins a aquesta data se'n podran comprar tants com facin falta a l’oficina de la pl.Cuba.

Tal i com us hem informat en ocasions anteriors hem posat en marxa un sistema pilot de venda on line de tiquets i està funcionant sense cap incidència.

Com que només queden 2 setmanes de funcionament del sistema actual us demanem que les famílies usuàries del menjador us doneu d'alta a l'AMPANET. Heu d'enviar un correu electrònic a correu.ampanet@gmail.com amb les següents dades:
  • Nom i cognoms del pare o la mare
  • Nom, cognoms i curs de l'alumne o alumnes
Un cop tinguem això i en un termini màxim de 4 dies us enviarem un correu amb l'adreça, l’usuari, una contrasenya, les instruccions per imprimir el carnet i les instruccions per fer servir el servei.

Accediu a l'AMPANET fent clic aquí:

Les famílies que no tinguin accés a Internet han de fer un ingrés al compte de l'AMPA indicant el nom i cognoms del pare o mare i portar el justificant a l'escola. El primer cop que portin aquest justificant hauran d'omplir un formulari amb les dades del pare o mare i del(s) nen(s) (nom, cognom i curs) i passats de 2 dies podran recollir el(s) carnet(s) perquè puguin apuntar-se al menjador. A partir d'aleshores podran fer servir el servei de menjador amb el carnet com tothom. Cada cop que vulguin més tiquets hauran d'entregar el full d'ingrés a consergeria i manualment entrarem els tiquets al sistema. El full d'ingrés ha de tenir l'import exacte del número de tiquets:
1 tiquet -› 6,80€ 2 tiquets -› 13,60€ 3 tiquets-› 20,40€ 4 tiquets -› 27,20€
5 tiquets -› 31,50€ 10 tiquets-› 63€ 15 tiquets -› 94,50€ 20 tiquets -› 126€
25 tiquets -› 157,50€ 30 tiquets -› 189€