13 d’abril del 2013

Gràcies a tots per fer-ho possible

Era una festa volguda de fa temps que al final es va fer. Esperàvem la vinguda del bon temps per trobar-nos tots plegats. Després de la nostra arribada convulsa a la que ha estat la nova escola i després d'haver-nos-hi adaptat i ubicat perfectament, tocava compartir-ho amb l'AMPA i la directora de Torre Llauder.

Les comissions de les dues AMPA varen treballar bé, molt bé i l'organització de la festa va ser un veritable èxit. Gent, molta gent, tallers (les biòniques i trifàssiques Sònia i Eva al mig de tot plegat) coques a doll dels de sisè que se'n van, en Llauderet i la Galeneta marcant-se uns passos de "dance" al bell mig de la pista, mirant-se, apropant-se; festejant.

I els pares i la canalla de les dues escoles menjant, festejant també (per què no dir-ho) i nosaltres agraint la benvinguda i ells contents de no estar sols.

Les dues directores, la Susi i la Marina, parlant ara i adés amb aquest o aquell altre, i fotos i més fotos i bon rotllo i "tu ets d'Angeleta? jo sóc de Llauder, benvingut company!!".
I és la nostra nova escola i ens hi han rebut amb els braços oberts. I ens hi hem trobat tots, tots els "angeletos" i potser sí que estem un poc més lluny, però hi som tots i s'hi està molt bé aquí, oi Galeneta?

O i tant!!

Gràcies Llauderets per la bona acollida.
Mireu les fotos; http://www.flickr.com/photos/86400763@N04/sets/72157633232089853/