dilluns 5
|
dimarts 6
|
dimecres 7
|
dijous 8
|
divendres 9
|
@ @ @ FESTA @ @ @ | @ Espaghetti napolitana amb formatge ratllat @ Escalopa de pollastre arrebossada amb pastanaga i blat de moro @ Poma | @ Mongeta tendra i patata bullida @ Panga a la marinera amb ou dur, ceba i tomàquet @ Pera | @ Crema de verdures @ Fricandó amb pastanaga i xampinyons @ Iogurt | @ Macarrons gratinats @ Botifarra amb tomàquet i blat de moro @ Plàtan |
dilluns 12
|
dimarts 13
|
dimecres 14
|
dijous 15
|
divendres 16
|
@ Arròs a la jardinera (tomàquet, carbassó, ceba) @ Pernilets de pollastre amb xampinyons @ Taronja | @ Panini de carbassó a la crema de formatge @ Sèpia amb patates, pèsols i pastanaga @ Pera | @ Cigrons amb espinacs @ Hamburguesa vedella planxa amb formatge eddam, enciam i tomàquet @ Plàtan | @ Crema de patata @ Panga arrebossada amb pastanaga i blat de moro @ Poma | @ Espirals napolitana amb formatge ratllat @ Salsitxes de porc a la planxa amb enciam i tomàquet @ Iogurt |
dilluns 19
|
dimarts 20
|
dimecres 21
|
dijous 22
|
divendres 23
|
@ Couscous amb verdura (carbassó, pastanaga, ceba) @ Calamars romana, tomàquet i blat de moro @ Flam | @ Crema de pastanaga @ Pollastre amb arròs, ceba i xampinyons @ Pera | @ Tortelloni d'espinacs i ricotta amb salsa carbonara @ Estofat de vedella, pèsols i patata @ Taronja | @ Cigrons riojana (xoriço, ceba, tomàquet i patata) @ Salsitxes de porc a la planxa, enciam i tomàquet @ Plàtan | @ Canelons de pollastre @ Gall arrebossat, enciam i blat de moro @ Poma |
dilluns 26
|
dimarts 27
|
dimecres 28
|
dijous 29
|
divendres 30
|
@ Arròs a la cubana @ Llibrets, pastanaga i blat de moro @ Pera | @ Sopa de pistons @ Hamburguesa de vedella amb tomàquet gratinat @ Taronja | @ Crema de carbassó @ Panga arrebossada, tomàquet i pastanaga @ Poma | @ Espaghetti napolitana amb formatge ratllat @ Salsitxes de pollastre planxa amb enciam i pastanaga @ Plàtan | @ Llenties amb arròs @ Pizza de carn amb verdura @ Natilles xocolata |
Nutrició i dietètica Joan Albert Homs Garcia J.HOMSaserco@amcatering3000.com |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada