dilluns 1
|
dimarts 2
|
dimecres 3
|
dijous 4
|
divendres 5
|
@@@FESTA@@@ | @ Arròs a la jardinera (tomàquet,carbassó,ceba) @ Filet de rosada al forn amb ceba i pastanaga @ Poma | @ Espirals napolitana amb formatge ratllat @ Botifarra de pollastre planxa amb blat de moro i cogombre @ Plàtan | @ Llenties amb pernil @ Gall (peix) arrebossat amb pastanaga i enciam @ Taronja | @ Minestra de verdures @ Hamburguesa vedella planxa amb puré patata i carbassó @ Flam |
dilluns 8
|
dimarts 9
|
dimecres 10
|
dijous 11
|
divendres 12
|
@ Arròs 3 delícies (pèsols, pernil cuit i truita) @ Llom de porc guisat amb patata @ Poma | @ Sopa de peix amb fideus fins @ Remenat d'ou amb xampinyons @ Kiwi | @ Cigrons a la riojana @ Filet de panga (llenguado) arrebossat amb enciam i tomàquet @ Taronja | @ Torteloni de formatge a la napolitana @ Salsitxes pollastre planxa amb cogombre i blat de moro @ Iogurt | @ Mongeta tendra i patata bullida @ Calamars a la romana amb pastanaga i enciam @ Plàtan |
dilluns 15
|
dimarts 16
|
dimecres 17
|
dijous 18
|
divendres 19
|
@ Espaguetis a la bolonyesa @ Bunyols de bacallà amb pastanaga i blat de moro @ Mandarina | @ Llenties estofades amb arròs @ Truita de patata i carbassó @ Iogurt | @ Crema de verdures @ Pernilets de pollastre al forn amb ceba, tomàquet, pastanaga i xampinyons @ Pera | @ Canelons de pollastre @ Hamburguesa de vedella planxa amb enciam i cogombre @ Plàtan | @ Espinacs a la catalana @ Gall (peix) arrebossat amb tomàquet i pastanaga @ Taronja |
dilluns 22
|
dimarts 23
|
dimecres 24
|
dijous 25
|
divendres 26
|
@ Arròs napolitana @ Remenat d'ou amb xampinyó amb cogombre i pastanaga @ Poma | @ Pèsols amb pernil @ Pit de pollastre planxa amb enciam i blat de moro @ Mandarina | @ Sopa de lletres @ Lluç al forn amb ceba, carbassó i tomàquet @ Iogurt | @ Mongetes blanques amb tomàquet a la turca @ Salsitxes de porc planxa i cogombre i blat de moro @ Taronja | @ Variat verdures al vapor @ Pizza romana (mozzarella, xampinyons, olives i pernil cuit) @ Kiwi |
dilluns 29
|
dimarts 30
| Nutrició i dietètica Joan Albert Homs Garcia J.HOMSaserco@amcatering3000.com | ||
@ Espirals carbonara @ Gall (peix) arrebossat amb enciam i tomàquet @ Plàtan | @ Crema de carbassó @ Mandonguilles amb salsa de tomàquet, pastanaga i ceba @ Natilles |
11 de novembre del 2010
Menús del Menjador - Novembre 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada