8 d’octubre del 2010

Festa d'inici del curs escolar 2010-11

Benvolgudes famílies,
Us convoquem a la Festa d'inici del curs escolar 2010-11, per retrobar-nos i donar la benvinguda a la comunitat escolar a les noves famílies. La nostra és una escola petita i els nens i nenes juguen i es coneixen tots. Doncs què millor que aprofitar-ho per conèixer-nos també els pares i mares.
Passarem el dia junts amb activitats diverses. Apunteu-vos al llistat del taulell d'anuncis per tenir una idea aproximada dels que serem. Teniu temps fins el proper dia 13.
Activitats previstes

10:00h - Petita passejada per les Cinc Sènies, fins al turó d'Onofre Arnau. Quedem directament a l'inici de les Cinc Sènies. Xerrada amb un pagès de la zona i degustació de verdures. Hem pensat que seria divertit que la féssim tots, la passejada. Petits i grans. Els nens i nenes caminen molt quan van acompanyats dels seus amics. De totes formes, si veieu que el vostre nen/a no podrà caminar tant, també hi ha la possibilitat que us afegiu a la festa anant directament a l'escola a l'hora de dinar.
Tornada cap a l'escola.

13:00h - Pica-pica de benvinguda. L'AMPA ens convida prendre alguna cosa mentre tothom va arribant de l'excursió o de casa, preparant-nos pel dinar.

14:00h - Dinar de germanor. Picnic casolà. Cada família porta un o diversos plats, per compartir amb les famílies de la taula.

16:00h - Sobretaula divertida. Amb un cafè!
  • Degustació de coques de postres portades per les famílies
  • Jocs i música
  • Entreteniment per als petits
  • Cantem la cançó de la Galeneta
  • Els nens i nenes ens canten i ballen
  • Col·laboracions dels grans
Us esperem a tots i totes!!!