26 de novembre del 2012

Reunió amb el PP

El passat dimecres 21 de novembre, representants de l'AMPA es van reunir a la seu del Partit Popular de Mataró, amb el Sr. José Antonio Coto, diputat al Parlament de Catalunya i amb el Sr. José Manuel López, regidor de l'Ajuntament de Mataró.
El Sr. López els va comentar com havia anat l'explicació, per part de l'Ajuntament, el dimecres 7 de novembre, i que ells no van entendre el perquè es va esperar fins a acabar el Ple Municipal per a prendre la determinació de tancar l'escola.
Des de l'AMPA se'ls hi van manifestar les nostres inquietuds i les demandes de compromís per la rehabilitació de l'edifici de la Plaça de Cuba i per la nova construcció que estem fent tant a l'administració local com al Govern del País.
Com a grup parlamentari van oferir la possibilitat de concertar una reunió al Parlament de Catalunya amb tots els grups polítics, així com també van dir que portaran en tema de l'Angeleta Ferrer al proper Ple Municipal el mes de desembre, confirmant-nos que ells tampoc volen que Mataró es quedi sense escola pública al centre.